Arculattervezés | Grafika | Webdesign

esküvői szolgáltatóknak

Arculattervezés
Grafika | Webdesign

esküvői szolgáltatóknak

Szolgáltatásaim
Arculattervezés

Arculat tervezés

Egyedi, egységes arculat létrehozása, mely tükrözi vállalkozásod szellemiségét és a célközönségednek készült

Grafikai anyagok

graffikai anyagok

Nyomtatott és digitális grafikai anyagok tervezése és kivitelése vállalkozásod stílusában

Weboldal készítés

Weboldal készítés

Egyéni weboldal készítés, ahol bemutathatod vállalkozásod és könnyebben elérheted megrendelőidet

Miért jó ha befektetsz a vállalkozásod megjelenésébe?​
Miért jó ha befektetsz a vállalkozásod megjelenésébe?​
  • Professzionális, precíz és megbízható benyomás

Minél többet fektetsz a vállalkozásod megjelenésedbe, annál inkább azt sugallja, hogy komolyan veszed a dolgod, alapos vagy, és minél több információt találnak rólad, annál megbízhatóbb benyomást keltessz.

  • Könnyebb üzenet közvetítés

A különböző színek, formák, betűtípusok mind jelentéssel bírnak. Használd fel ezeket, hogy egyértelműbbé tedd mit szeretnél elérni! Ha a várásló első pillantásra megtudja milyen szolgáltatást nyújtasz és milyen stílusban dolgozol, akkor előnnyel indulsz.

  • Egyediség

Egy különleges dizájnnal könnyen felkeltheted a vásárlók érdeklődését, és kiemelkedhetsz a versenytársaid közül. Ha pedig megvan a dizájn, mutasd meg minél több felületen! A közösségi média platformok sablonos felépítéséhez képest egy saját weboldal sokkal több lehetőséget kínál, hogy megmutasd magad.

  • Felismerhetőség

Nem csak az a fontos, hogy észrevegyenek, hanem hogy meg is jegyezzenek! Az emberek nagy része nem az első "találkozás" alkalmával vásárol. Fontos, hogy vissza tudjanak keresni. Lehet, hogy a nevedre már nem emlékeznek, de a logó, egy különleges betűtípus, vagy színvilág alapján be tudnak azonosítani. Esetleg meglátják az egyik hirdetésed és eszükbe jut, hogy "Ja igen, ezt már máshol is láttam "

... és mindez mihez vezet?

Több megrendelés, nagyobb profit!

Miért engem válassz?

Nehéz választani kit bízzunk meg az arculattervezéssel, vagy weboldalunk elkészítésével, hiszen sok ajánlat közül választhatunk. A Dixie design különlegessége, hogy esküvőre specializált. Elsődleges megrendelőim az esküvőre készülő párok és esküvői szolgáltatók. Az ezért előnyös neked mert...

menyasszony vőlegény

Ismerem a párok igényeit

Mivel sok jegyes párral dolgozok együtt és saját tapasztalatom is van az esküvőszervezésben, így tudom hogy milyen igényeik vannak a pároknak, és mi okoz nehézséget a megfelelő szolgáltató megtalálásában.

esküvői szolgáltató

Ismerem a versenytársaidat

Mivel az esküvő a fő területem, ezért folyamatosan figyelem a piacot. Mik az új trendek, miben kell kiemelkedni az egyes szolgáltatóknak, és hogyan tudják eladni szolgáltatásaikat.

ajánlás

Tudom ajánlani a munkádat

Amennyiben pozitív képet kapok ki vállalkozásodról a hozzám forduló pároknak is ajánlom szolgáltatásaidat!

Nézd meg eddigi munkáimat!